Contact

HANDGEBREID.be is uw online winkel voor 100% handgebreide pulls en vesten alsook breipakketten met handleiding

Enkele getuigenissen van klantentevredenheid ..


april 2020 . Erg mooie kleur en mooie wol. Leuk model, goede lengte etc. Ik ga het vest zeker met plezier dragen en met grote waarschijnlijkheid ga ik er vast nog meer bij je bestellen ( Bernadette Ital.kwaliteit - MV)


maart 2020 De bernadette is supermooi. Prachtig gemaakt en de kleur is ook helemaal wat ik wou . Ik zal zeker nog een trui bestellen in de toekomst want ik ben er echt supercontent mee . ( Bernadette met ribbels - E.V.)


maart 2020 . Dank je wel voor de mooie trui . Erg blij mee en de kleur is ook top . ( Pull aan weerszijden te dragen - M.J)


maart 2020. Prachtig breiwerk in een mooie kwaliteit . Wat mij betreft heeft u er een klant bij ( Bernadette vest - GC cardigan - I.V)


maart 2020. Trui ontvangen en is perfekt . Dank je wel ( summer lace shorty  - L.A)


febr 2020 . Juist uitgepakt en het is wederom top . Bedankt weeral ( LIV cardigan - I.V.)


jan 2020. Super bedankt voor de mooie pull en cardigan, ze zijn top ( I. J )


dec 2019 . Prachtig !! zoals altijd . De trui is niet normaal , prachtige kleur , prachtige kwaliteit , bedankt ( trui 80% mohair - J.B. )


nov 2019  . Supermooie vest . Zal zeker nog een keer bestellen bij jou ( Bernadette vest - K.V )


Hoe lang duurt het voor mijn order klaar is ?

 

Gezien wij alles op bestelling breien , moeten wij eerst de wol aankopen in Italie . Mocht die niet beschikbaar zijn, brengen wij u direkt hiervan op de hoogte om een andere kleur te kiezen ofwel uw betaling terug te storten.

Van zodra de bestelling binnen is , brengen wij u op de hoogte van de levertermijn. Dit kan tussen 2 dagen en 2 weken duren , naar gelang het seizoen.

 

 

Hoe kan u op mijn maten breien zonder me te zien ?

 

Van zodra de bestelling binnen is , sturen wij u een mail met een tekening van de maten die u ons moet bezorgen alsook uw eigen confectiemaat . Heeft u speciale wensen dan mag u die ook in de mail doorgeven. Wij werken steeds zeer persoonlijk dus het geeft niet dat er wat mailverkeer is tussen uw bestelling en het starten van het breiproces , wij breien met plezier naar uw wensen .

  

HANDGEBREID.BE - BELGIE  - Diksmuide


BTW 0506 793 920